DJ Gustino is een allround DJ. De intereswedding-j&v_DSC1965se in muziek begon al vroeg. Als tiener begon ik te luisteren naar muziek, opnemen van eigen cassettes (dat had je nog in die tijd), met mijn eigen platenspelers mixjes maken, etc. Maar vooral luisteren naar Ferry Maat Soulshow. Deze radioshow heeft mij wel de basis gegeven voor mijn voorliefde van deze muziek in het algemeen.

 

In die tijd voornamelijk Soul, disco, old school. Daarna heeft de rap/hiphop, house en later de dance zijn intrede gedaan.

Hoe is dat draaien nu ontstaan? Het begint, waar het altijd vaak begint, bij verjaardags-feestjes. Door de positieve reacties, is het gaan kriebelen om hiermee door te gaan. Diverse locaties heb ik reeds gehad, denk aan strand/beach club, winkel, partycentrum, sportschool en het olympisch stadion voor een sportief en goed doel. Mijn motto is om er een echt feestje van te maken.

Laat een reactie achter